ARRANGÖRER

PLÅT15 arrangeras genom ett samarbete mellan några av branschens ledande företag. Tillsammans besitter de landets främsta expertis angående koppar, stålplåt, aluminium, rosttrögt stål, rostfritt stål och titanzink, liksom byggnadsplåtslageri, fasadelement, infästningar och bearbetning av plåt.


PLÅTSLAGARE

ENTREPRENÖRFÖRETAGEN ägs av Plåtslageriernas Riksförbund (PLR). Vi stöttar våra medlemsföretag med råd, inspiration och gemenskap samt jobbar för att driva utvecklingen framåt i våra branscher. PLR har drygt 900 medlemsföretag inom byggnadsplåt, ventilation och lättbyggnad. Dessa företag har ca 7000 anställda över hela Sverige. Vill ni komma i kontakt med byggnadsplåtslagare för konsultation eller samverkan så hjälper vi er att hitta rätt företag eller person. I vår fria, digitala teknikhandbok finns beskrivningar för plåtmaterialen och utföranden.

logo-entreprenorforetagen
www.teknikhandboken.se
www.entreprenorforetagen.se
Magnus Fredman
+46 70 191 57 57
magnus.fredman@entreprenorforetagen.se


GROSSIST

BEVEGO verkar rikstäckande med försäljning och distribution inom tre affärsområden; byggplåt, ventilation och teknisk Isolering. Genom nära samarbete med flertalet marknadsledande leverantörer, fungerar vi som den naturliga länken mellan tillverkare och marknad. Vi saluför en rad kvalitetsprodukter från bland andra Plannja, Rheinzink, Aurubis, Heco Nordiska och Paroc. Har ni frågor om rosttrögt stål, kontakta oss.


www.bevego.se
Jonas Ekholm
+46 706-973500
jonas.ekholm@bevego.se


TITANZINK

RHEINZINK är en tillverkare av titanzink som är ett massivt naturmaterial bestående av exakta delar koppar och titan. Materialet har ingen ytbeläggning och är 100 % återvinningsbart. Vi har produkter för såväl tak och fasad som takavvattning. Rheinzink är ett bra miljöval och är Cradle to Cradle certifierade.

logo-Rheinzink
www.rheinzink.se

Stefan Sundström
+46 70 825 84 85
stefan.sundstrom@rheinzink.se


KOPPAR

AURUBIS är världsledande inom metalltillverkning, komponenttillverkning och relaterad ingenjörs- och designkunskap. Vi har gedigen erfarenhet av kopparproduktion och våra produkter sträcker sig från flertalet ytskikt till tak- och fasadsystem, regnvattensystem och taksäkerhet till interiörsystem och servicekoncept för arkitekter och konstruktörer.

logo_Aurubis_Schwarz
www.aurubis.com
Martin Lindh
+46 733 285 058
m.lindh@aurubis.com


FÄSTELEMENT

HECO NORDISKA är specialiserade på fästelement till stål- och plåtentreprenörer samt till trä-, järn- och bygghandeln. Vi har ett välutvecklat samarbete med ett stort antal leverantörer över hela världen och vi kan därför bemöta de flesta skruvbehov. Vi lagerför ett komplett sortiment av skruvar för byggindustrin.

logo-heco
www.heco.se
Owe Klippel
+46 70 591 79 32
owe.klippel@heco.se


PERFORERAD PLÅT

RMIG är världens största producent och leverantör av perforerad plåt för exteriörer, interiörer och produkter. Med över 100 års erfarenhet är vi en kunnig partner och pålitlig problemlösare med förkärlek för innovationer och produktutveckling. Vi kan erbjuda allt från kvadratiska, runda, hexagonala eller dekorativa och kundanpassade perforeringar. Ofta står vi också för vidareförädling med hjälp av prägling, formning, klippning, svetsning, galvanisering, lackering eller anodisering. Sträckmetall och bridgeperforering finns också i vårt utbud.

logo-RMIG
www.rmig.se
Mikael Kvarnstedt
+46 501 682 18
mkv@rmig.com


STÅLPLÅT & ALUMINIUM

PLANNJA vidareförädlar byggprodukter och produktsystem i tunnplåt av svenskt kvalitetsstål och aluminium. Vidareförädlingen görs genom målning, profilering, pressning och bockning. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera.

logo-Plannja
www.plannja.se

Plannja Kundservice
+46 771 992 999
marknad@plannja.se


ROSTFRITT STÅL

UGINOX är det sammanhållande varumärket för Aperams rostfria byggnadsprodukter. Vi kan erbjuda ett brett utbud av rostfria ytor: reflekterande “spegelblanka”, mönstervalsade och färgade liksom mattvalsade med lågreflekterande yta. Tennbelagda Uginox Patina är det material som arkitekter i Europa ofta föredrar på grund av dess förmåga att åldras till en yta som liknar åldrad zink eller bly. Aperam är en global rostfri stålproducent med produktion i Europa och Sydamerika.

unginox-svart
www.uginox.com

Roger Klåvus
+46 72 18 78 273
roger.klavus@aperam.com


SANDWICHELEMENT

PAROC GROUP är ledande inom energieffektiva isoleringsprodukter och lösningar. Vi utvecklar och leder byggkoncept, från energisparande renoveringar till passivhus. PAROC element är högklassiga sandwichelement med ytskikt av stålplåt och en kärna av stenull. De används i huvudsak i fasader, innerväggar och innertak i kommersiella, industriella, kontors- och offentliga byggnader. Vi erbjuder släta, linjerade, präglade och till och med printade element. Det går också bra att montera ytterligare lager med exempelvis dekorativa metaller.

logo-paroc
www.paroc.se
Mikael Vestermark
+46 070 399 17 85
mikael.vestermark@paroc.com